<button id="ula3a"><acronym id="ula3a"><menuitem id="ula3a"></menuitem></acronym></button>
    <rp id="ula3a"></rp>

    <dd id="ula3a"></dd>
    <th id="ula3a"></th>

    <progress id="ula3a"></progress>
    <s id="ula3a"><acronym id="ula3a"><u id="ula3a"></u></acronym></s>
    • 本網站為民間交流網站,主要為安徽成人高考考生提供成考政策信息服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以安徽省教育招生考試院www.ahzsks.cn為準。
    • 咨詢、投訴電話:0551-6515703、18555158686
    城市:
    成考系統:

    成考大綱

    試題真題

    視頻課程

    試題題庫

    資料下載

    立即報名

    所在位置:安徽成考網 > 復習資料 > 學位英語 > 2019年安徽成考學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(3)

    2019年安徽成考學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(3)

    2019-04-23 09:16:38 來源:安徽成考網
    安徽成人高考視頻號
    作者:胡老師

      【導讀】安徽成人高考網為大家提供2019年成人學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(3),希望對大家有所幫助!

      2019年成人學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(3)

      It's a day to celebrate, a time to educate, and a way to make a difference.Earth Day was first observed on April 22, 1970.The tradition began in the United States and is now an international focal point for people who are concerned about the environment.

      Imagine a time before the Clean Air Act, the Clean Water Act, the Endangered Species Act,and even the Environmental Protection Agency.Hot topics of the time were industrial pollution, nuclear accidents,oil dependency,pesticides,and a variety of social issues.However,policymakers were not yet acting on many important environmental problems.

      Earth Day grew out of grassroots action and institutional Support.Student leader Denis Hayes and Wisconsin Senator Gaylord Nelson were two key organizers for the first event.Over 20 million concerned citizens rallied for clean air and water.College students were a major force in the campaign, although participants of all ages were involved.Still, we cannot really credit a handful of individuals for the success of Earth Day.After all, a major message of Earth Day is that every single person has an important role in the environment.

      (52) The first Earth Day was very successful, inspiring the passage of congressional protection for air, water, and endangered species.Momentum from the demonstration also fueled the formation of the Environmental Protection Agency.

      Thirty years later, the focus has changed but the urgency remains the same.Due to increasing amounts of scientific evidence that fossil fuels are changing the global climate, the theme for Earth Day 2000 is Clean Energy.The four major goals of Earth Day 2000 are clean cam, clean power,clean air, and clean investments.

      26.April 22nd, 2000 is the __________ years'anniversary of the Earth Day.

      A.30th

      B.20th

      C.10th

      D.100th

      答案:A

      提問的是2000年4月22日是地球日的多少周年紀念日?;卮鹩脭底直硎镜募毠潟r,需要進行簡單計算。從原文的一段我們可以知道,地球日最早1970年4月22日在美國開始,剛好是30年紀念日。所以,選項A為本題的答案。

      27.__________ originated the Earth Day.

      A.College students

      B.Policy makers

      C.Ordinary people

      D.Denis Hayes

      答案:C

      這個問題答案需在三段里找出。該段一句告訴我們,地球日是群眾自發活動,并由社會機構支持的。學生領袖Denis Hayes和威斯康星州議員Gaylord Nelson是一次活動的主要組織者;200多萬市民聚集起來,呼吁干凈的水源和空氣。各個年齡階層的人都參加了這次集會,大學生在這次活動中是主要力量,但是我們不能確切地說地球日的成功歸為哪一部分人。由這一段話的意思我們可以得知,地球日的創建是集體的結果,并不是由哪一個人創建的。所以,正確答案是C。

      28.Which of the following is the immediate effect of the first Earth Day?

      A.The Environmental Protection Agency was founded

      B.Congressional Protection for water was passed

      C.There are more demonstrations followed

      D.Denis Hayer published his Clean Energy Now

      答案:B

      本題的答案含在文章的四段中。這段話的意思是一個地球日極為成功,國會因此而通過了對空氣,水,受害生物保護法;游行的勢頭也推動了環保機構的成立。由此可見,它直接影響的是B(國會通過了水保護法);因此,答案為B。

      29.Which of the following is NOT the goal of Earth Day 2000?

      A.Clean air

      B.Clean water

      C.Clean automobiles

      D.Clean investment

      答案:B

      本題提問的是以下哪一個不是2000年地球日的目標。所給的四個答案分別為:A(空氣凈化),B(水凈化),C(汽車凈化)和D(投資凈化)。通過原文最后一句我們可以知道,2000年地球日的目標是汽車凈化,能源凈化,空氣凈化和投資凈化。由此可知,只有選項B不屬于其內容。所以,B為本題答案。

      30.Earth Day is a day to__________.

      A.increase fossil fuels

      B.purify the w~iter

      C.solve social issues

      D.protect environment

      答案:D

      從全文一段的最后一句我們可以知道,源于美國的地球日今天是所有關心環境問題的人們關注的焦點。而且,整篇文章也從地球日的起因及其所產生的一系列影響告訴我們,它是一個保護環境的日子。所以,正確答案為D。

      以上是關于2019年成人學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(3)的相關內容,考生如果想獲取更多的相關資訊,敬請關注安徽成考網或掃描微信公眾號二維碼獲取更詳細的信息。

    未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

    轉載請注明:文章轉載自 安徽成考網 [http://www.weinisu.com/]
    本文關鍵詞: 成人學士學位英語  
    本文地址:http://www.weinisu.com/show-2509-5555-1.html

    安徽成考網申明:

    (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

    (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

    上一篇:2019年安徽成人高考學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(2)

    下一篇:2019年安徽成考學士學位英語《閱讀理解》模擬試題及答案(4)

    安徽成人高考提升便捷服務

    【錄取結果:預計12月下旬】

    距2021安徽成考錄取查詢:預計

    2021-12-24

    安徽成人高考成績查詢 安徽成人高考考前輔導

    【成績查詢入口已開通】

    • 考生交流群

    • 微信公眾號

    掃一掃加入微信交流群

    與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。

    安徽考生在線服務

    報考指導咨詢

    考前輔導咨詢

    復習禮包領取

    職業規劃指導

    就業崗位推薦

    掃碼立即關注公眾號

    掃碼立即加入交流群

    公眾號

    交流群

    回到頂部